West-Brabant
Las

Ik bied opleidingen techniek en logistiek

Bedrijven in de regio West-Brabant staan te springen om goed personeel voor techniek en logistiek. Tegelijkertijd zijn er mensen die graag in deze sectoren willen werken, maar helaas niet over de juiste papieren beschikken. Door deze mensen om- of bij te scholen, creëren we een win-winsituatie. Voor werknemers, bedrijven én opleiders.

Wat biedt Sectorplan West-Brabant opleiders
Sectorplan West-Brabant brengt bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact. In alle gevallen gaat het om ambitieuze werkzoekenden die extra scholing nodig hebben om aan alle kwalificaties van de vacature te voldoen. Heeft een bedrijf interesse in een kandidaat? Dan maken we de opleidingsbehoeften inzichtelijk en zoeken we daar een passende opleider bij. De werkgever en het Sectorplan betalen beiden de helft van de kosten.

Kansen voor werkgevers
Natuurlijk kunt u ook in uw dagelijkse praktijk een logistiek of technisch bedrijf tegenkomen dat de opleidingskosten voor een nieuwe of aankomende medewerker wil vergoeden: kosten van om- of bijscholing, die noodzakelijk zijn om de nieuwe functie goed uit te voeren. Dan kunt u contact opnemen met het Sectorplan. Wellicht kunnen we de financiële lasten van deze werkgever verlichten.

Ik heb een geïnteresseerde werkgever!

Neem contact met mij op

Netwerk West-Brabant

Door bedrijven, werknemers, werkzoekenden en opleiders met elkaar te verbinden, creëert het Sectorplan West-Brabant een groot netwerk. Zo bouwen we samen aan een sterk West-Brabant.