West-Brabant
Logistiek

Ik zoek een medewerker in techniek en logistiek

Uw bedrijf staat of valt met goede werknemers: zij vormen het bestaansrecht van uw organisatie. Helaas blijkt het in de praktijk vaak lastig om ambitieus personeel met de juiste papieren te vinden. Zeker op het gebied van techniek en logistiek. Maar daar komt nu verandering in.

Personeel met ambitie
Het Sectorplan West-Brabant koppelt bedrijven aan werkzoekenden in de regio. Want wie het wil zien, ziet volop kansen. We zoeken mensen met ambitie. Mensen met een passie voor techniek of logistiek. Mensen met de juiste instelling, die na gerichte om- of bijscholing uw vacature perfect kunnen vervullen. Zodat uw bedrijf de slagkracht krijgt die het nodig heeft.

Ik wil graag een afspraak maken!

Neem contact met mij op

 

 

Wat biedt Sectorplan West-Brabant werkgevers

 • Toegang tot het grootste werkzoekendenbestand West-Brabant
  Door onze brede samenwerking heeft u toegang tot een enorm bestand werkzoekenden die de schouders eronder willen zetten. Ook werkenden die interesse hebben in de branche en zich willen om- of bijscholen, kunnen bij u aan de slag.
 • Kosteloos matchen
  Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, gaat ons team op zoek naar een goede kandidaat.
 • Financiële bijdrage bij scholing
  Heeft uw voorgestelde kandidaat wel de ambitie en drive, maar niet de juiste kwalificaties? Of hebt u zelf een kandidaat gevonden die nog niet aan alle kwalificaties voldoet?
  Dan betaalt u slechts de helft van de om- of bijscholingskosten. Wij financieren de rest.