West-Brabant
Heftruck

Ik zoek werk in techniek of logistiek

Je wilt graag de overstap maken naar techniek of logistiek, maar beschikt niet over de juiste papieren om in dit vakgebied te werken. En dus lukt dat niet. Daar komt nu verandering in! Sectorplan West-Brabant biedt je de kans leren en werken te combineren. Zo kun jij straks doen, wat je altijd al wilde.

Jouw opleiding kost jou niets
Het Sectorplan West-Brabant brengt bedrijven met vacatures op het gebied van techniek en logistiek in contact met geïnteresseerde kandidaten. Dat kunnen werkzoekenden zijn of mensen die op het punt staan hun baan te verliezen, maar ook werknemers die heel andere draai willen geven aan hun carrière. Eén ding hebben ze gemeen. Ze hebben de ambitie, maar missen de specifieke scholing en kennis die voor deze sectoren nodig zijn. Door omscholing en bijscholing is dat echter goed bij te spijkeren. Het resultaat? Een baan binnen techniek of logistiek.

Ik zie een kans!

Neem contact met mij op

Wat biedt Sectorplan West-Brabant werkzoekenden

  • Sterke matching
    Wil jij je verder ontwikkelen en aan de slag in techniek of logistiek? Dan zorgen we dat we zicht krijgen op jouw kennis, vaardigheden en wensen. Zo kunnen we gericht zoeken naar kansen en mogelijkheden qua werk, die bij jou passen.
  • Gratis opleidingstraject
    Hebben we een optie gevonden die jou op het lijf is geschreven? Ziet het bedrijf jou helemaal zitten? Dan brengen we in kaart welke extra kennis en/of vaardigheden nodig zijn. We zoeken een passende opleiding. Na de omscholing of bijscholing ben jij helemaal geknipt voor de baan. Jouw nieuwe baas en het Sectorplan nemen ieder de helft van deze opleidingskosten voor hun rekening.
  • Werken in techniek en logistiek
    Wil jij werken in techniek of logistiek? Hier vind je een overzicht van projecten en vacatures in de regio West-Brabant. Zie je jezelf dat werk wel doen, maar voldoe je niet aan de functie-eisen? Of heb je zelf een interessante logistieke of technische vacature gevonden, maar staat deze niet in dit overzicht? Neem dan contact op met het Sectorplan. Samen kijken we naar de mogelijkheden.Toon je slagkracht: stuur een open sollicitatie!